Членът на Националния съвет на Българската социалистическа партия Калоян Паргов остава

...
Членът на Националния съвет на Българската социалистическа партия Калоян Паргов остава
Коментари Харесай

Калоян Паргов запази поста си като председател на групата на БСП в СОС

Членът на Националния съвет на Българската социалистическа партия Калоян Паргов остава ръководител на групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет (СОС). Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Около това решение се сплотиха общинските съветници на свое съвещание нощес. Причината бе поисканият от Калоян Паргов избор на доверие. Аргументите на сътрудниците му бяха, че той е законно определен за ръководител през ноември 2019 година, а партийното наказване не касае тази му позиция.

Според устава на Българска социалистическа партия ръководителите на парламентарната група в Народно събрание и на политическите групи в общинските препоръки се избират от членовете на съответната група.

Припомняме, че от Народно събрание на БСП наказа Калоян Паргов като го изключи краткотрайно от партията. Бяха му отнети и правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година.

От своя страна Паргов съобщи, че обвиненията са съшити с бели конци и целят да опетнят името и репутацията му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР